#21 | Bästa Trackstrean 1984-1999 | Kalender 2020

Bästa Trackstrean 1984-1999 – Kalender 2020

 

Plats #21 nästa! En låt som hade en väldigt intressant resa under den tid som röstningen pågick. Väldigt många av dem som var snabba in med rösterna hade med den här låten. Och eftersom jag registrerade röster löpande, så låg den här låten länge på medaljplats. Vilket på nåt sätt gjorde mig lite ”rädd” för vart det här skulle sluta. Inte för att jag inte gillar den här, tvärtom, men det är ju det här med eurodisco och 1985 – snart tror ni ju att alltihop är riggat ;)

Men, som ni förstår, från medaljplats i början så sjönk den sen stadigt. 28 listningar, varav 15 st på topp-10 och två allra högst i topp, blev det för förra årets etta! Den gode Manfred, eller Fancy som vi känner honom, följde upp ”Slice Me Nice” med ”Chinese Eyes”. Jag vet att det finns dem som tycker att det typ är samma låt, men det är ju naturligtvis helt befängt :) Den här är ju för övrigt bättre.

Direkt in på Trackslistans tredjeplats gick den den 23 mars 1985 och låg sen kvar där i ytterligare en vecka. 749 poäng blev det hos oss, ett litet poänghopp jämfört med de på platserna närmast nedanför.

Fancy – Chinese Eyes

(A.Monn, T.Canedy)
1984, Metronome
Producerad av Fancy

Trackstrea i två veckor i mars 1985.

749 poäng, 28 listor
15 topp tio, varav:
2 förstaplatser
1 andraplats

 

Gilla & dela!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *