ItaLove – svensk ’Beatbox’ av idag…

ItaLoveJag har vänt ut och in på mina egna definitioner på den här sajten/bloggen och har bestämt mig för att ”80-talsmusik” inte nödvändigtvis måste vara gjord på 80-talet – allt för att ge mig möjlighet att ut precis just det här…

Du kanske redan har hört talas om ItaLove, men om inte, så tänkte jag göra dig en tjänst här och nu. Det här är nämligen bandet som tagit italo-disco-genren från 1986 och placerat den i 2010-talet, utan hämningar! Visst, med en gnutta humor och distans – men samtidigt också med ovanlig mycket uppriktig kärlek till genren. Så, för dig som i likhet med mig inte skäms för att du fortfarande uppskattar en nypa  klassisk Ken Laszlo, Miko Mission och Fancy; här är ItaLove – LaRoxx, Dr Mateo och Blix.

Scrolla ner för att i tur och ordning få njuta av:

  • ”Follow Me To Mexico” (januari 2013)
  • ”Strangers In The Night” (augusti 2012)
  • ”L’amour” (januari 2012)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *