Att säga detta brukar framkalla ångest hos vissa, medan andra fylls av en romantisk värme. Så se upp. Nu kommer det. Är du med? Snart är det jul! 

Men vet du, det bästa med årets väg fram till denna högtid är att den i sig kommer vara en högtid. Fr o m den 1 december kommer du kunna följa nedräkningen av den ultimata, definitiva topplistan över de bästa singlarna som gavs ut på den svenska importetiketten Beat Box.

Totalt ca 235 (lite beroende på hur man räknar…) singlar gavs ut under 1984-1990, det mesta var italo, men långtifrån allt. En sjuhövdad nordisk expertpanel plus undertecknad, har vridit och vänt på urvalet och presenterat var sin topplista som sedan transformeras till en, som sagt definitiv, lista.

Det hela presenteras här på bloggen samt i FB-eventet ”Advent Calendar by Beatbox.se”

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *