NYTT: Stockholm Nightlife – One EP (2018)

 

Stockholm’s finest, eller Stockholm Nightlife som de föredrar att kalla sig, är tillbaka med en ny EP. Mästerverken ”Stay One Day” och ”I Wanna Know” börjar ju faktiskt få år på nacken, så vi är verkligen redo för nya framtida klassiker, eller hur?

Nya EP:n One släpps digitalt idag den 30 november och innehåller en känslosam och i flera betydelser ”elektrisk” version av Kleerup och Robyns With Every Heartbeat, framförd av Sofia Adolfsson, som vi känner från Märtha Frans. Vi får också Forever – en riktig EDM-dänga med Nathalie Hamberg på sång samt två (!) versioner av den Giorgio Moroder-influerade Love Me Tonight där Elisabet ”Eliza” Karlsson sjunger tillsammans med en av Giorgio Brothers (vem det kan vara förtäljer icke historien…).

Missa inte detta!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *