NY! Nanne feat Per Andersson – Jättekänd… (2019)

Det har gått fem år sedan Nanne Grönvall släppte sin senaste skiva och ännu längre sedan hon skrev musik – men nu, efter en lång och tuff tid i sitt liv, har hon hittat tillbaka till glädjen till musiken och kreativiteten – nya singeln ”Jättekänd (Det var för fan jag…)” (tillsammans med komikern Per Andersson) är ute nu.

”Jag trodde aldrig att längtan till musiken skulle komma tillbaka. Men som man säger i reklamen ”plötsligt händer det!” och ja, det gjorde det verkligen. I höstas dök en låt upp i huvudet och så satt jag i nästa stund där  i studion och spelade in igen. Denna gång med Paul Rein som producent och Per Andersson som gäst på låten tillsammans med härliga barn som älskar att sjunga. Vi hade så roligt under inspelningens gång och att få känna längtan, glädjen och kreativiteten igen musikaliskt är en obeskrivlig känsla,” berättar Nanne om nya singeln.

Och ja, även om den högsta drömmen naturligtvis vore om Nanne och Peter (och för all del även gärna Paul) bestämde sig för att köra ett uppdaterat Sound of Music för 2019, så tycker jag att det här är både rätt roligt och bra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *