Bunny X & Michael Oakley – This US is made great again!

 

Japp, så är det. Här är två tips på amerikansk musik som slår det mesta just nu!

Bunny X feat Fred Ventura – Words

New York-tjejerna Abigail Gordon och Mary Hanley är Bunny X, och visst, de må ha italienske legendaren Fred Ventura som gäst på den här låten, men det är fortfarande deras grej! All American :-) För dig som står för att det som fanns kvar av italo discon framåt 1988-89 också var fantastiskt! OBS. Jag påpekar gärna dessutom att hela EP:n ”We Demand Fun” är grym, släpptes idag den 15 mars! #USgoesEurobeat

Michael Oakley – Left Behind

Michael Oakley må vara skotte, men verkar (som jag förstått) numera i USA och vanligtvis i den betydligt mer tillbakalutade synthwave-genren, men här har han bestämt sig för att låta som en korsning mellan Modern Talking och Den Harrow. High Five på den! B-) PS. Hela albumet ”Introspect” är grymt, och jag tycker att där finns en tendens att vilja vara lite mer ”europeisk” än själsfränderna på synthwave-scenen. #USgoesGermanItalo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *