Skylark – Girl On Fire (2021)

Dagens tips, som jag är rädd att ni annars kanske missar ;) Bakom Skylark döljer sig Tobias Jonsson, som bl a jobbat med personliga favoriter som The Lovers of Valdaro och Neo (Linus, kom tillbaka!). Girl On Fire är ännu ett lysande popstycke i gränslandet mellan 80-talsnostalgi och mer moderna tongångar, och det utlovas mer av den varan framöver. Me like!

Som sagt, Tobias Jonsson, mannen bakom Skylark, har tidigare varit inblandad i några av mina absoluta favoriter inom ”halvmodern” svensk pop. Till exempel producerade han större delen av übergrymma Neos båda album Neo/Human Frontier (2010) och Reborn (2012) – och skrev inte minst Melodifestivalbidraget Human Frontier.

Och han var också i högsta grad inblandad som låtskrivare och producent på flera av The Lovers of Valdaros superlåtar, som t ex Lost Forever, Faster To Nowhere och Eternal Embrace (2018-2020).

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *