Peter Sjöholm – retrosynthbloppig vardagsrealism i radhusmiljö!

 

Utan några som helst omskrivningar (vilket jag ju annars är ganska bra på, och inte kan låta bli ens nu när jag började med att säga att jag skulle låta bli) – nu blåser vi liv i det här! Och med en ofantlig massa roliga gamla klassiker (i min värld, alltså…) som bara ligger och väntar på att bli publicerade, så gör bloggen nu ’comeback’ med hjälp av något alldeles nytt…

547719_602328139777412_1751941731_nPeter Sjöholm känns nästan som en kollega i och med att han bl a ligger bakom bloggen Poppappan – en pesudonym som jag själv skulle kunna mig hemma i, om den inte var upptagen ;). Men, denne man är så mycket mer än så – han driver skivbolaget Computer Killed The Recordstore, han är sångare i punkbandet Syster Ingrid och, inte minst, han gör underbar retrosynthpop under eget namn!

Här är hans senaste singel Radhus, ackompanjerad av en video med en i det närmaste fulländad vardagsrealism :) På Spotify kan du sedan lyssna på hela EP:n Radhus Remixar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *