Lili & Susie – Would You Be Mine (2014)

Jag tänkte göra något i det närmaste revolutionerande med den här bloggens mått mätt – nämligen skriva och tipsa om en låt samma dag som den släpps. Visst, ALLA andra musikbloggar av intresse har redan gjort det, men så är det ju som sagt inte min grej att vara först – det mesta här inne brukar ju vara 20-25 år gammalt…

Pressbild_WoulYouBe-webMen i alla fall, här är den – de eviga hjältarna Lili & Susies nya singel, som i skrivande stund (som sagt samma dag som den släppts) toppar svenska iTunes. Det finns alltså hopp, trots allt :)

I pressreleasen beskriver de själva sitt nya sound som ’Cruella deVille möter Barbie’, och ja varför inte. Would you be mine presenteras också som ’edge, energi, dynamik och glädje i en skön mix’ – allt förpackat med hjälp av producenterna Tord ’Diztord’ Bäckström och Joakim ’Minor Bandit’ Törnkvist, vilka också vid sidan av Susie Päivirinta har skrivit låten. De är f ö även delaktiga i låten I am somebody som kommer att framföras av Pink Pistols i Melodifestivalen om några veckor – spännande, inte sant?

Lili & Susie – Would you be mine
(Päivirinta, Bäckström, Törnkvist, Nilsson)
2014, Susies Library Music Production

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *