Lucka #22: Sveket – Förra julen

 

Mindre än 1000 spelningar på Spotify sedan releasen för en månad sedan. Ni har väl inte missat den här? Visst, det ÄR en av de där uttjatade jullåtarna, men i en ny synthpoppig version – på svenska. Sveket med ”Förra julen”. Me like.

 

 

3 thoughts on “Lucka #22: Sveket – Förra julen

 1. Niclas! Tack för att du uppmärksammar Sveket. Det betyder mycket ska du veta.

  Jag tänkte bara på en sak. Jag skriver fortfarande musik ihop med Mattias, men han är inte längre en del av bandet. Sveket är numera en enmansorkester. Så om du har tid etc får du gärna ta bort hans namn ur texten. No biggie, men mest för tydlighetens skull.

  Tack igen och god jul på dig!

  Magnus

  1. Hej Magnus! Jag har plockat bort Mattias ur texterna, rätt ska ju vara rätt :)

   God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *