ItaLove – en självklarhet på BeatboxLive i oktober

 

_BeatboxLive_FB3-ItaLoveEn del saker är mer självklara än andra och för den som har den minsta koll på vad som högaktas av Beatbox.se så är det nog just självklart att ItaLove står på Kajskjulets scen i oktober och uppmanar oss att följa dem till Mexiko!

Där är de redan stora, och erövringen av hemlandet fortsätter i stor stil. Fjolårets singlar Too Late To Cry och We Don’t Care klättrade på svenska listor och under 2016 rapporteras det vara ett album på gång. ”En utsökt uppdatering av italosoundet” skrev Fredrik Strage, och vi kan inte annat än skriva under på det. Välkomna till Halmstad, Blix, Dr Mateo och Dave LaRoxx!

ItaLove på Spotify, iTunes och på YouTube

[wpdevart_youtube]_QMNNnJBJgA[/wpdevart_youtube]

[wpdevart_youtube]R3dQF8aha5I[/wpdevart_youtube]

[wpdevart_youtube]iD3gxcHzLnY[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *