Octolab – To Be Continued… (2017)

 

Lysekilskonstellationen Octolab, bestående av Arielle Andersson och Fredrik Lundvall Kindsäter släppte sitt debutalbum 2006, och nu, alltså 11 år senare, följer de upp det med en EP. Mycket vatten har runnit under broarna sedan sist, och man kan konstatera att duon har utvecklats på alla områden.

Vi har vid det här laget redan bekantat oss med Caravan som, ackomponjerad av en påkostad och in- och uttrycksfull zombievideo, har fått en hel del uppmärksamhet. Vi hör här också Mind And Matter som faktiskt släpptes på singel redan 2014, men som nu är rejält omarbetad och är nästa del i vad som planeras bli en videotrilogi. EP:n avslutas med en grym remix av Better Be Safe Than Sorry, signerad Xenturion Prime, men jag vill lyfta fram spår #2,  A Reason To Erase, som blivit lite av en personlig favorit :)

[wpdevart_youtube]knPLsJBF8zc[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *