Peter Wilson – Change of Heart (2019)

När man själv lever i ”bubblan”, så glömmer man ibland att andra kanske inte ser samma saker i sina flöden. Med andra ord så kanske någon har missat att Australiens Peter Wilson släppte sitt nya dubbelalbum ”Change of Heart” igår. En stor del av albumet är skrivet och producerat av RetroTeque(eller ”Smålands Pete Hammond”, som vi kallar honom ?) och det hela är formgivet av undertecknad när jag sitter på min Blyh Media-stol  Och, inte minst, om exakt två veckor är Peter i Göteborg för sitt första framträdande i Skandinavien, på BeatBoxGbg 2019 – Italo Disco Festival.

Med andra ord, du borde lyssna på albumet. Och dessutom inte vänta längre med att fixa biljetten till Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *