Jag tillbringade några timmar på Trettondagsaftonens eftermiddag hos Emil Löfström i Västra Frölunda. Han och Josefin Eklöf skulle spela in ett nytt avsnitt av podcasten Schlagervännerna, och de hade frågat om jag ville vara med. Eller till och med om jag ville typ ”få ett eget program” där vi skulle prata 80-tal, spela ”min” musik och min relation till Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Jag hade alltså tackat ja, därför var jag där. De fantastiskt trevliga timmarna runt Emils vardagsrumsbord finns nu förevigade och avsnittet är nu släppt till alla som vill lyssna ;-)

schlagervannerna.se hittar du såväl ”mitt” avsnitt som de 109 föregående, och här nedan kan du höra den på Spotify samt efteråt avnjuta min spellista på YouTube med samtliga låtar som spelas i avsnittet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *