Nestor – återupplivar minnen från 80-talets Falköping!

Bäst att påminna om att Beatbox.se inte bara är synthpop och italo disco, men 80-talet, det är jag ganska fixerad vid 😜 Med det sagt, nu blir det gitarrer.

Njut av den här helt fantastiska låten, och inte minst videon, från pånyttfödda Falköpingsbandet Nestor – the Band. Efter att ha varit aktiva för sisådär 30 år sen har de nu återsamlats för att återuppliva minnena från sin 80-talsuppväxt på västgötaslätten.


Och för er som har andra utgångspunkter än hårdrock, så kan jag berätta att sångaren Tobias Gustavsson tävlade i Melodifestivalen 2004 (någon som minns Itchycoo?) och var en av upphovsmakarna bakom Grammis-vinnande EMD-låten ”Jennie, Let Me Love You” 2009.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *