Echo Image – norsk synthpopakt tillbaka efter 20 år!

Jamenassåhallå! Fy jädringens så bra det här var då!

Enligt pressreleasen så var Echo Image Norges ”#1 synthpop act” för 20 år sen, och så kanske det var, men jag måste erkänna att jag hade missat det. Trodde jag. Såg nu att jag hade sparat albumet Compuphonic från 2001 på Spotify, ”för senare lyssning”, så vid nåt tillfälle måste jag i alla fall ha sett namnet.

Strunt samma, efter 20 år är i alla fall Pål-Magnus Rybom tillbaka med nya Walk My Mind och ett löfte om att mer ska komma under året. Det ser i alla fall jag fram emot, för som sagt – sånt här blippbloppande är ALDRIG fel 😃

Missa inte heller remixarna från Technomancer feat Angst Pop och den typ ”italodubbiga” versionen signerad Apoptygma Berzerk…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *