Humanoid Invasion tolkar en 70-talsklassiker!

Tillåt mig tipsa om något, iaf någorlunda, Beat Box-relaterat, d v s med mellanslag, d v s den gamla labeln som vi alla älskar 😊 Häng med!

BB8121/7121 från 1988 var Hipnosis’ tolkning av Droid, som i sin tur släpptes i original av upphovsmakarna själva tio år tidigare. Det albumet, där både artist och titel var Automat utgjordes till hälften av den 16 minuter långa titellåten, uppdelad i tre stycken.

Nu har Helsingborgs egen multimusikant Håkan Hultberg, som Humanoid Invasion, gjort en italo/space-inspirerad omarbetning av Automat som en hyllning till artisterna, tekniken och musiken från det elektroniska 70-tal som förändrade hans liv.

Du hittar Automat [PBH 144] på Spotify:

…och på andra digitala tjänster här: https://song.link/automat


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *