NESTOR tar oss tillbaka till 1989 i nya låten och videon!

Kanske minns du hur jag slog frivolter av låten, och inte minst videon, On The Run med det pånyttfödda Falköpingsbandet NESTOR för en tid sedan? Nu är de tillbaka, och kanske har du redan sett videon till låten 1989?

1989 är alltså singel nummer två och även titelspåret från albumet som planeras att släppas efter sommaren. Än en gång är detta en kärleksfull orgie i det sena 80-talet och alla dess underbara attribut. Spontant slår kanske varken låt eller video lika hårt för mig som On The Run, men det hade nästan varit FÖR bra för att vara sant ;)

I videon till 1989 ser vi än en gång smått legendariske  Per Ragnar i rollen som Bror Mörck, bandets nemesis, denna gång i sällskap av bl a Tina Leijonberg, och den här gången utspelar sig det hela i två angränsande musikstudior…

Som sagt, paketet är inte lika ”direkt” som senast, men samtidigt ska man väl ha i åtanke att överraskningsmomentet spelade in rejält då. Nu var förväntningarna på topp. Men ändå, jag älskar den ohämmade 80-talsnostalgin – även om jag ju samtidigt är lite på min vakt. Glimten-i-ögat-grejen balanserar ju såklart på gränsen mellan kärleksförklaring och ironi – och det senare är INTE ok ;)

 

Saxat ur presstexten: Året 1989 är av extra stor betydelse för NESTOR. Det var då Globen byggdes och Berlinmuren föll. Det var då fem små pojkar från Falköping på allvar gick och blev unga män och bildade det band som skulle nära en rockstjärnedröm som inte ens tidens tand kunde ta kål på. Nu över tre decennier senare har sagan om NESTOR bara börjat – och låten “1989” är det senaste kapitlet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *