Debutalbumet från norsk-danska Piston Damp är här! Missa inte!

Ja, det var ju det här med att tipsa om nyheter. Jag hinner inte riktigt med, men det finns SÅ mycket bra att upptäcka där ute för tillfället – jag hoppas verkligen att ni gör det!

Just det här albumet känns i och för sig som att ingen bör kunna ha undgått, eftersom det har pratats om det (åtminstone i synthpop-bubblan) ett bra tag nu. Men icke desto mindre – det här är kanske årets bästa album, så här långt i alla fall.

Missa INTE debutalbumet från norsk-danska Piston Damp, vars debutsingel jag för övrigt uppmärksammade i höstas! T ex är Hearts on Fire en sån jäkla rökare rätt upp i krysset, för att använda ett språk som jag egentligen inte förstår ;-)

#SupportTheArtist! Köp albumet på Bandcamp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *