#BästJustNu by MrPbh // 210630

Jahaja, dags att outa sig själv en aning ytterligare. OM nu någon trodde att jag bara lyssnar på gamla obskyra 80-talsklipp på YouTube, så hade vederbörande väldigt fel.

Jag försöker ständigt hålla mig ajour med nysläppt musik, med det sagt att jag såklart ändå håller mig i de genremässiga regioner där jag känner att jag hör hemma. Så nej, hur mycket jag än högaktar svensk pop, så finns ingen ”orten-rap” i mina spellistor. Överhuvudtaget finns faktiskt väldigt lite ny svensk pop där, men när jag som nu har satt ihop en #BästJustNu-lista, så finns det ändå lite av det mesta representerat – även en och annan mainstreamhit.

Så, med risk för att göra någon vän besviken (och kanske någon annan jätteglad?) – det här är vad jag lyssnar på i månadsskiftet juni-juli 2021. Placeringssiffrorna är dock långtifrån exakta, även om du kan se en sammanfattning av Topp 20 längst ned i inlägget.

PS. pbhmedia-releaser är diskvalificerade för den här listan. Nån måtta får det  vara ;-)

(Typ) #BästJustNu by MrPbh // 210630

1. KEiiNO – ADDJAS
2. KNIGHT$ – Boom Bang Boom! (Mirko Hirsch Radio Edit)
3. Piston Damp – Hearts on Fire
4. BLIXX 86 & Holoflash – On The Run Again
5. Blutengel – Wie Sand
6. WinterBeach – Sky & Stars
7. Fred Ventura & Dj TinTin – Come On
8. Myra Granberg – Lose My Mind
9. Italove – Mas Tequila
10. Ela – Wieso
11. Sick & Busy – We Wish We Were Famous
12. Italoconnection feat Etienne Daho – Virus X
13. Piston Damp – Making The World Again
14. CHVRCHES feat Robert Smith – How Not To Drown
15. Purple Disco Machine – Playbox
16. Italoconnection feat Tobias Bernstrup – Rainbow Warrior
17. Blutengel – Wir sind das Licht
18. Lars La Ville feat Abi F Jones – I Like It, I Love It (La Ville Italo Radio Remix)
19. Kazka feat Alekseev – поруч (Bystrov Remix)
20. Social Ambitions – Beautiful

Följt av bl a: Miss Li, Years & Years, Mira Luoti, Eclipse, Covered in Snow, Lustans Lakejer, Nordstrøm, Sally Shapiro, Måneskin m fl

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *