Nestor är tillbaka – med en duettpartner från förr…

Falköpingsbandet Nestor gör allt rätt! Eller ja, Falköping…det känns som att återkomsten redan har gjort dem till ett världsband. Läs mina tidigare artiklar i år om denna blixt från en klar horisont av hårspray och spandexbrallor.

6 mars: Nestor återupplivar minnen från 80-talets Falköping!
16 maj: NESTOR tar oss tillbaka till 1989 i nya låten och videon!

Eller ”allt rätt” förresten. Eventuellt kanske möjligtvis bortsett från valet att släppa just BALLADEN Tomorrow som singel 😏, men i övrigt! Och om man nu håller på med ohämmad 80-talsnostalgi och rotar i pojkrumsminnen, vem bjuder man in som duettpartner? 😎

Albumet Kids in a Ghosttown släpps 22 oktober – ett måste!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *