Once Again…Once Again – Altogether (1987)

Once Again - AltogetherHär är nåt som jag känner att jag borde veta mer om, eftersom bandet kommer från min egen hemstad Mariestad, och jag själv var 16 år när den släpptes. Men, ack så dålig koll jag hade när det begav sig. Jag vet dock att bandet är en reinkarnation av XYZ som fanns med på någon synthsamling runt 1983, och jag tror mig veta vilka som döljer sig bakom de flesta pseudonymerna i bandet, se nedan.

Once Again…Once Again ‎- Altogether
1987, West-Bell Sinclair Production (Krebs, Zervas)
Producent: Charles Yngwie

 

Pergun Sonn (keyboards) = Konstantin Krebs
Stantin Vass (sång) = Konstantin Zervas
John Cutter (Trummor) = Juha Kutti
Globe Key (Gitarr) = Glenn Keymer
Marc Ellou (keyboards)
J.B. Lomm (sax)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *