Legion – The Show (1989) + Tellus’ End (1992)

3240025-1Ytterligare lite klassisk synthpop från välbekanta gator. Visst, jag kom till Halmstad ett antal år efter att den här släpptes, men ändå.

Inte heller i det här fallet vet jag dock särskilt mycket om bandet ifråga. Sångerskan heter Katarina Persson och de övriga medlemmarna var Patrik Leonardsson, Henrik Johansson och Jörgen Gudmundsson, och om dem vet jag i alla fall att Patrik Leonardsson idag är naturfotograf och driver en bildbyrå, samt är involverad i projektet Elodrama (aka Camilla Bondesson, tidigare bl a Roxettes demosångerska och i banden 3 In A Car och Sugar Bee). Men som sagt, det här handlar om bandet Legion. ”The show” var deras debutsingel (?) och tre år senare släppte de albumet ”En tusendel av tiden”, från vilket låten ”Tellus’ End” är hämtad, se nedan.

Legion – The show
1989, no label (Leonardsson)

 

Legion – Tellus’ End:
1992, no label

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *