Small Talk – Give Me My Heartbeat Back (1987)

Small Talk - Give Me My Heartbeat BackEfter några i det närmaste lokalpatriotiska utsvävningar så tar jag mig nu tillbaka till tryggheten i skivbacken. Small Talk är en av de grupper som släppte några singlar och inte mer, men den begränsade diskografin är intressant. Bandet bestod av Heiki Harju och Marika Skärvik och producerades av Paul Rein (som garanterat själv kommer att få en eller annan post här…). De släppte allt som allt tre singlar, Give Me My… var den första, följd av Donna (-88) och Falling 4 You (-91).

Maria Skärvik / Tara. I samband med att jag letade fakta och kuriosa om Small Talk, så hittade jag intressant info om Marika Skärvik och två singelsläpp med hennes tidigare band Tara – Stockholms Gränder (-83), producerad av Sandelin/Ekman och Taking Your Heart Away (-85), producerad av Ulf Wahlberg. Som sagt, mycket intressant eftersom jag aldrig tidigare hört talas om någon av dem. Tips mottages tacksamt, här är en länk till den förstnämnda så länge; Tara – Stockholms gränder.

Small Talk – Give Me My Heartbeat Back
(Heiki Harju/Maria Skärvik)
1987, Lollipop
Producent: Paul Rein

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *