Sajten växer. Det är nog dags att sluta kalla den för ”bloggen”, eftersom det blir mer och mer statiskt innehåll. Senaste tillägget är en avdelning med scannade artiklar från OKEJ – i första hand med koppling till artister som jag kommer skriva/har skrivit om på bloggen.

Det innebär att jag inte scannar badreportage med Herreys, badreportage med Samantha Fox, badreportage med Iron Maiden, badreportage med Niclas Walhgren, badreportage…är det nån som nånsin tänkte på hur mycket ”exklusiva badreportage” det fanns i OKEJ? :) Nej, jag fokuserar ofta på de grå artiklarna, d v s de som inte var meningen att de skulle dra till sig blickarna, utan istället handlade om musik! Ofta om nya artister, och inte sällan om artister som aldrig blev så stora som det lades fram i OKEJ. Sånt är kul…

Du hittar länkar till det som har kommit upp, i menyn i överkanten på sidan – och räkna med att det kommer fyllas på stadigt…

Ett exempel, med ovanligt mycket färg då, ur OKEJ #4 1986.

OKEJ_86#4-60+61_KarinRisberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *