Annica Boller – Summer’s back in town (Carrie Ann) (1982)

Igår var det både religiöst och lite konstnärligt här på bloggen. Så kan vi ju inte ha det!

06 - Annica Boller - Summer's Back In Town (Carrie Ann)Livet är en klackspark, och det var det tydligen också 1982 när den f d Rock De Luxe-sångerskan och f d Ted Gärdestad-flickvännen Annica Boller sammanstrålade med de evigt omhuldade herrarna i teamet Ola Håkansson och Tim Norell. Secret Service stod på toppen av sin popularitet efter framgångarna med bl a Oh Susie och Flash In The Night, och nu var det dags att dela med sig av sina alster – något som ju senare under tiotalet år skulle innebära en av svensk pops största framgångssagor.

Den här låten är så vitt jag vet, och för ovanlighetens skull, inte inspelad eller utgiven av någon annan eller i någon annan version – fast jag utgår ifrån att jag har fel ;-) Och ja, man skulle väl kunna kalla det för Secret Service feat Annica Boller, för i praktiken är det ju en duett mellan Annica och Ola. Hur bra som helst ju! Och dessutom var ju detta också bara början på ett trevligt samarbete dem emellan – redan för ett år sedan skrev jag bl a om den smått fantastiska ”Saint-Paul de Vence” här

Annica Boller – Summer’s back in town (Carrie Ann)
(Norell-Oson)
1982, Sonet Grammofon
Producerad av Secret Service

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *