”Varför just du?” En okänd synthpärla från förr, och lite senare…

 

Här kommer en låt som jag inte vet ett dugg om, och en artist som jag vet ännu mindre om. Helt enkelt.

”Varför just du?” fanns med på det officiella kassettbandet (!) för Melodifestivalen 1986. Varför? Det är typ det enda jag både vet och inte förstår om den här låten. Icke desto mindre, det är en riktigt trevlig liten synthpärla, både i Björn Vidinghoffs originalversion, och i Krister ’Vision Talk’ Peterssons outgivna (?) cover-version från 2002.

Håll till godo! Och ja, är det nån som vet nåt mer – tveka inte att dela med dig :)

 

4 thoughts on “”Varför just du?” En okänd synthpärla från förr, och lite senare…

  1. Låten ” varför just du ” har min bror Björn Vidinghoff (Nalle) gjort. Om ni har frågor, ring honom; 0731424456

  2. Vz feat. Miserychordia (även kallade virtualchordia) var ett projekt där Krister Petersson skrev musik och Micke Holm sjöng. vi gjorde enbart ett par inspelningar bl.a en cover på Magnum Bonums ”skateboard”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *