Touch – Clap Your Hands (And Stamp Your Feet) (1985)

Touch---Clap-Your-Hands

På Facebook-sidan delade jag igår med mig av min stora glädje över att till sist, efter många år, ha fått tag i något med den här gruppen. Jag säger ’något’, eftersom jag allra helst hade hittat låtarna Heartbeat eller Ocean – två låtar som jag har snubblat över på nätet, men som jag aldrig nånsin har sett i fysisk form. Så, jag håller till godo med den här 12″ – som alltså, milt uttryckt, inte har varit lätt att hitta…

Touch var alltså ännu ett projekt signerat herrarna Rex Gisslén och Max Brunzell, och den här låten – som jag minns spelades (och floppade) på Tracks – är en cover, vars original mig veterligen först spelades in 1972 av Bonnie St. Claire & Unit Gloria.

Det får räcka med den introduktionen för nu, jag återkommer med mer om gruppen Touch i samband med att de där två andra låtarna dyker upp här. Snart, jag lovar ;)

Touch – Clap your hands (And stamp your feet)
(Peter Koelewijn)
1985, Freelance
Producerad av Rex Gisslén, Max Brunzell och Jonas Siljemark

Radio Version:

Djingis-Khan-Version:

 

 

1 thought on “Touch – Clap Your Hands (And Stamp Your Feet) (1985)

  1. 1000 tack för upplägg på fejjan, har den själv på vinyl. Tydligen inte helt lätt & hitta ens clap your hands. De andra låtarna du nämner har jag heller aldrig sett ”fysiskt”.
    M.v.h. Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *