Eurotix – The Secret (2014) + ”exclusive download”

 

För dryga två månader sedan gjorde jag ett ’matigt’ inlägg om Eurotix – det svenska italosynthprojektet, bestående av Dennis Alexis Hellström och Larry Forsberg. Då hade de just släppt en ny EP, med helgrymma ”Life As It Slips Away” som huvudlåt. Sedan dess, för några veckor sedan, har till sist även deras album ”The Secret” kommit ut på den digitala marknaden.

Och idag, mina vänner, så kan du exklusivt via beatbox.se ladda ner ett extraspår till albumet, du hittar det längre ner i inlägget! 

Albumet då? Ja, föga förvånande så handlar det, som jag skrev senast, om ett ”hämningslöst frosseri i soundet vi älskar från förr” – helt enkelt en radda riktigt sköna låtar! Hela albumet hittar du bl a på Spotify och iTunes, men av de nya låtarna lyfter jag gärna fram Let’s die young, med sina påtagliga blinkningar åt en norsk världshit från 1984/85 ;-) och Don’t let go, med den alltid välkomna ’galoppbasen’…

”På den digitala marknaden” sa jag förresten… Igår fick jag besked om att mitt exemplar av den begränsade fysiska CD-utgåvan var på väg till en brevlåda nära mig – och som sagt, jag fick dessutom veta att det inom kort kommer att släppas ett ’digitalt extraspår’ till albumet! Det handlar om en dansremix av titellåten, som i sin originalversion utgör Eurotix’ så här långt enda ballad. Eurotix släpper snart The secret (Dance version) som gratis nedladdning, men redan nu hittar du den alltså här!

 

Här är nedladdningslänken: http://we.tl/gFGK07tT4g

Och här är hela albumet, fast utan extralåten då ;-)

 

4 thoughts on “Eurotix – The Secret (2014) + ”exclusive download”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *