Big Deal – Svenska sommar (1988)

 

k4-139081152963Än en gång inget att snacka om! Idag är det Sveriges nationaldag, något som inte många verkar veta hur man egentligen vill/ska/borde fira – men ja, varför inte åtminstone göra det med svensk musik?

- Big Deal - Svenska SommarHär är världens mest kända band i Örebro, och enligt sångaren Magnus Sjögren så gillar de kankse hans musik ända till Kumla :) Big Deal gjorde ju ett antal grymma singlar under några år på mitten av 80-talet, alltsammans sammanfattat med denna deras sista – ett upprop till den svenska sommaren om att den gärna får komma nu. Och det ställer vi ju upp på…

Big Deal – Svenska sommar
(Sjögren-Nordqvist)
1988, Virign
Producerad av Hasse Olsson

4 thoughts on “Big Deal – Svenska sommar (1988)

 1. Helt obegripligt att inte detta blev ett av Sveriges stora band. Alla i Örebro minns med värme somrarna i slutet 80-talet och början av 90-talet och då var Big Deal soundtracket.

 2. Och nu, ÄNTLIGEN!, på Spotify!

  Vi är många som saknar dessa sommarröjare, betänk att Big Deal var kända ändå upp till Linde, till och med upp till Gränges… ;)

  /Ex-Lindebo

 3. Vad roligt att denna låt dök upp i bloggen….den spelade man frisk på discoteken under sommaren -88…och inte bara då faktiskt….suverän sommarlåt som vi försökte göra till sommarhit, även utanför närke, på den tiden..
  Tittar in med jämna mellanrum på denna sida som ger sköna flashbacks..
  Keep up the good work

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *