Cretu & Thiers – School’s Out (1987)

Vad kan vi göra annat än att njuta av den här ett veckoslut som detta, eller hur? Misstänker dock att sannolikheten är mikroskopiskt liten att ni hör den här dunkas ut från ett studentflak i dessa dagar. Skandal!!! Och fantastiskt om det ändå trots allt skulle hända…

R-1462783-1221573403+Allas vår älsklingsproducent Michael Cretu och hans vapendragare, sångaren Tissy Thiers, plockade ju alltså upp den gamle rockmusikalstjärnan Alice Coopers 70-talsklassiker och stöpte om den lite så där lagom för att passa in i deras ”Cretu & Thiers-period”. Ack så trevligt, ack så bra! Dock är det ju tyvärr så att den här inte finns utgiven varken på CD eller digitalt, så vi får ”nöja” oss med en promovideo i halvtaskig kvalitet – men det låter bra :)

Cretu & Thiers – School’s Out
(M.Bruce, V.Furnier)
1987, Virgin Schallplatten
Producerad av Michael Cretu

…och naturligtvis också 12″-versionen. Bra ljud kan aldrig hålla på för länge ;-)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *