Fancy – A Birthday Celebration

 

FancySquareFörlåt, men jag tycker alltid det är lika roligt att uppmärksamma att När Fancy slog igenom 1984 var han 38 år, vilket ju i och för sig inte är någon ålder – men ändå ganska mycket ålder i jämförelse med vad genombrottsartister ’brukar’ ligga på, inte sant?

Och var tar man då upp detta just idag? Jodå, just idag, den 7 juli, fyller nämligen den gode Manfred Alois Segieth 68 år, och vi firar med två videoklipp – ett från när han var som bäst, och ett från förra året :)

1 thought on “Fancy – A Birthday Celebration

  1. Måste ju säga att jag på nåt sätt gillar bakgrunden, snurrande Rubrikskubar. :)
    Ja, grattis får man väl säga då. Fancy 68 år gammal, det är inte utan att man själv börjar känna sig lite gammal när man tänker på att man var med då han var som störst. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *