På allmän begäran! Beatbox.se som radio – här är Svenskpoppen!

Sedan urminnestider (i alla fall nästan) har jag fått frågan om jag inte vill/borde ha en egen podd/radioshow. Well, först måste man ju lära sig krypa, så jag börjar där…

Efter en del funderande kring vad det hela skulle bygga på, så landade jag ändå till sist i det mest självklara. Mina gamla skivor – men nu även med snack!!! Jag kallar det Svenskpoppen, och tanken är alltså att jag ska ta oss alla på en musikalisk och alfabetisk resa genom den svenska delen av min skivsamling, från A till Ö, typ :) Det är väl ingen överraskning att det kommer bli mest 80-tal, men absolut inte bara.

Sen kom jag på nästa briljanta idé. Förutom A-Ö finns ju även en del artister som börjar på siffror eller tecken, dock inte så många. Med andra ord ett perfekt underlag för ett ”pilotavsnitt”. Håll till godo…

Här är tracklisten (inte för att du inte ska behöva lyssna, utan för att du helt enkelt är så nyfiken ;)

3 In A Car – I Do (1992)
+1 – Arabian Princess (1985)
7even 4orty 7even – Angel Eyes (1989)
1,2,3 – Where Do We Go From Here (1987)
4 Every 1 – And The Beat Goes On (1991)
1984 – Synthpop och filmen G (2019)
9T9 – Hypnotized (1987)
+1 – Du säger att jag alltid… (1985)
220 Volt – Still in Love (1988)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *