Rainmode – Foghorn + 7D (2014)

 

Som du kanske har märkt så är jag fantastiskt slumpartad när det kommer till att tipsa om nya grejer. Jag gör helt enkelt inte anspråk på att vara en nyhetsförmedlare, det finns det andra bloggar som gör tillräckligt bra. Men, ibland vill jag också…

Rainmode-7D-e1408703529332Så, låt mig tipsa om Rainmode – en norrländsk synthpoppig duo som just idag har kommit ut med sin tredje singel. Jag får erkänna att jag litegrann hade missat de två tidigare, men när jag hörde den dagsfärska 7D, så passade jag även på att fortbilda mig i historiken – och ja, Foghorn från tidigt 2014 var en riktig höjdare!

Rainmode_-_The_Foghorn-e1389890128770Rainmode är sångaren Henrik Skanfors, som släppt flera album i singer/songwriter-genren, samt producenten Martin Alexandersson, med ett förflutet som DJ-alteregot Alec Sonite.

 

Först 7D, som alltså är den senaste i raden av singlar som förebådar ett kommande albumsläpp. Riktigt bra!

 

Sedan Foghorn, som alltså var förra singeln, och som i min värld var minst lika bra :)

 

Och till sist, debuten Buckle up, med ett lite annat sound. Inte dum alls den heller!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *