Tokyo Joe – All the king’s men (1989)

 

Jag hamnade i en ’jobb-bubbla’ (hur många b får ett ord innehålla?), så bloggen och dess lista har pausat lite – kanske bara tills imorgon dock, vi får se. Men, jag slänger in ett kort inlägg i alla fall – ni kanske har uppmärksammat att det sedan en tid tillbaka finns en sida kallad ”Wishes come true…” i bloggens högerkant. Där lägger jag YouTubeklipp som ni läsare har önskat, men som inte hamnar i ett ’vanligt’ inlägg, i alla fall inte till att börja med…

Tokyo Joe - All The King's MenHär är en önskelåt från en någon som vill vara anonym – ”en 40-plussare i mellersta Halland som älskar 80-talsmusik och vad som anses vara dålig smak”… Bandet heter Tokyo Joe, och bestod av britterna Clyde Ward och Matt Savage. Den senare hamnade senare i folkrockarna The Leveller’s, men här handlar det om helt andra domäner. Vi snackar återigen om den här genren som bara fanns i Tyskland, vid den här tiden – en kombo av eurodisco och AOR-rock, lite som Dominoe som jag skrev om här.

Här är All the king’s men i en maxiversion som bara gavs ut på CD, bara för dig, du anonyme 40-plussare i mellersta Halland :)

Tokyo Joe – All The King’s Men (Maxi Version)
(Ward-Savage)
1989, Ariola/Coconut
Prod: G.Jones, U.Haselsteiner

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *