Euroish Eighties #256: Blind Date – Your heart keeps burning (1985)

 

Nu har det varit mycket svenskt på bloggen ett tag, precis som det ska vara ;) Men, här är ett gästspel från det som ni kanske vid det här laget har förstått är mitt andra musikaliska ’hemland’ – och samtidigt passar jag än en gång på att återknyta till den ultimata listan…

230 Blind Date - Your Heart Keeps BurningTyp ca på plats 256, d v s inte våldsamt långt ifrån att ha hamnat på den del av listan som började presenteras för snart ett år sedan, väljer jag helt random det tyska bandet Blind Date. Dessa fem herrar och två damer släppte ett album och några singlar 1985-1986, och det verkar som att åtminstone Your heart keeps burning blev en mindre hit i hemlandet. Njut nu, om inte annat, av systrarna Amy och Elaine Goffs fantastiskt välsynkade koreografi :)

Blind Date – Your heart keeps burning
(Klopprogge, Reiss, Krell, Koch)
1985, Ariola
Producerad av Emmo Reiss

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *