Nevergreens kör topplista och ”utöver-Eurovision-nörderi”

 

Tillbaks till verkligheten. Den verklighet som består av mer vardag, jobb och måsten och mindre av blinkande discoljus, allsångsrefränger och hundratals 80-talsnördar i samma rum. Men för attsingen, inte går det någon nöd på MrPbh inte – idag laddar jag både för Eurovision-semi och för att fördjupa mig ytterligare i Vladislav Bonitas senaste påhitt under Nevergreens-flaggan.

Avsnitt 27Och minsann, det är Eurovision på tapeten även där – och det här är ett uppriktigt tips för dig som liksom undertecknad är nyfiken på de där singlarna som ingen kommer ihåg eller ens har hört. I Nevergreens S02E07 hör vi hela 16 st ”andra” låtar med mer eller mindre välbekanta ESC-artister; Nicole, Johnny Logan, Wind, Gry Johansen, Riki Sorsa, Sandra Kim, Corinne Hermes och många fler…

Men inte nog med det, det är dessutom läge för alla oss med ovan nämnda preferenser att göra en insats. Närmare 400 låtar har spelats i Nevergreens-avsnitten sedan starten i höstas, och nu utlyser Mr Bonita en omröstning för att i samband med den kommande säsongsavslutningen presentera en lista över de populäraste låtarna som aldrig slog…

På Nevergreens-sidan finns en genomgång av förutsättningarna och en förteckning över spellistorna i alla programmen, och på nedan bifogade Soundcloud-kanal finns allt att lyssna på. Vi har en vecka på oss att rösta, senast tisdag 26 maj ska du ha skickat dina fem favoriter till nevergreenslistan@gmail.com. Jag är med, är du? :)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *