Smile – Welcome to this world (Born in the 90’s)

 

#Lucka 8.

Det finns gott om svenska 90-talspärlor som jag har låtit bli att skriva om, helt enkelt med tanken på att beatbox.se ju är tänkt att vara en 80-talsblogg. Men, det lutar nog åt att jag kommer släppa fram dem framöver – känns mer angeläget än att skapa en “systerblogg”…

SmileOch här är en sån. Dessutom en av den där sorten där man (jag) inte vet ett dugg om nånting. Kanske utgörs duon Smile av de två skivbolagssnubbarna Anders & Peo som anges som ‘executive producers’, kanske inte? En riktigt bra synthpop-light-dänga, med lite Pet Shop Boys-vibbar fick de i alla fall till på den här enda singeln.

Smile – Welcome to this world (Born in the 90’s)
(Smile))
1993, Virgin Records Sweden
Producerad av Smile

[wpdevart_youtube]WtTnaihs85U[/wpdevart_youtube]

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.