Vogon Poetry – Moments (Johan Baeckström Remix)

 

Jag vacklar lite mellan hur mycket nytt jag ska dela och promota, kontra hur mycket gammal bortglömd skåpmat jag ska gräva fram och skriva om. Det förstnämnda är ju snabbare och mer ”lättjobbat”, men å andra sidan skriver ju alla andra om det nya – ingen annan bryr sig om mina gamla singlar på loftet ;-)

VogonPoetry MomentsMen, utan någon direkt koppling till ovanstående resonemang, här är något nytt – ja, bara några dagar gammalt i den här formen faktiskt. Vogon Poetry är ett sånt där band som jag ofta varit på väg att skriva om, men sen har det inte direkt blivit av. Sedan är det ju så att jag skriver om nya grejer från hjärtat, d v s inte bara för att något nytt har släppts, utan för att jag verkligen gillar det :)

Så med det sagt, om en månad eller så kommer vogonerna från Göteborg att släppa remixalbumet The Dented Stories och som en försmak på det fick vi idag höra låten Moments (från senaste albumet) i en helt ny version, remixad av Johan Baeckström (numera känd både i eget namn och som ena halvan av Daily Planet). Och nu snackar vi! Vi hamnar långt ut i Erasure-land med den här remixen, och precis där vill jag vara :) Singeln släpps 29 januari, och till den har tydligen även Modiga Agenter bidragit med remixande. Som sagt, där…här…vill jag vara!

Köp singeln här: https://vogonpoetrymusic.bandcamp.com/ och njut av ovan nämnda remix här nedan:

[wpdevart_youtube]IgeC5kj99cE[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *