BeatboxLive – bloggnörderiet tar steget ut i verkligheten!

 

BeatboxLive – Lördagen den 15 oktober på Kajskjulet i Halmstad: Synthpop, italo – och en del däremellan. Hits du trodde du glömt. 80-talet när det är som bäst 2016! Ett gäng liveakter, DJ och gästartister.

Biljetter släpps snart. Save the date och håll dig uppdaterad om artistsläppen framöver! Facebook-eventet hittar du här: https://www.facebook.com/events/217382881945216

_BeatboxLive_FB1-VisionTalkArtist 1: Vision Talk (Spotify, iTunes)
Artist 2: presenteras senare
Artist 3: presenteras senare
Artist 4: presenteras senare
Artist 5: presenteras senare

Var det där alldeles för rakt på sak? Då kommer här en typiskt svamlig och överformulerad beskrivning av det hela. Så du känner dig hemma:

Beatbox.se är bloggen som växer för varje dag, både i uppmärksamhet och i musikalisk bredd. Det hela startade för tre år som ett sätt för undertecknad att få utlopp för mitt nörderi och mitt musikintresse, och var kan man få det bättre än på nätet? Ganska snart kom bekräftelsen på att det fanns fler som delade samma intresse, och särskilt fablessen för bortglömda 80-talspärlor, gärna svenska, och gärna i genredomänerna synth-pop-italo-etc.

Sedan starten har det smugit sig in alltmer nyheter i blogg- och Facebookflödet, och även om jag egentligen inte alls har några ambitioner att vara ”dagsfärsk” och aktuell så finns det ju verkligen anledning att hålla sig uppdaterad när det de facto ständigt släpps så mycket grym ny musik med fötterna i 80-talet.

Nu är det dags för nästa steg. Beatbox.se tar steget ut i verkligheten. Beatbox.se goes live! Lördagen den 15 oktober på Kajskjulets scen i Halmstad radar vi upp ett gäng akter som alla i olika grad, och på olika delar av skalan, representerar den mix av synthpop, italo och alldeles fantastisk 80-talsrelaterad musik som beatbox.se ”står för”. Mellan liveframträdandena kommer det dessutom finnas möjlighet för en och annan DJ att sväva ut i små avgränsade orgier av ”bortglömda hits”. Bara en sån sak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *