SM i Musikquiz! Äntligen…eller vad tror ni?

 

Bara en liten blänkare om detta påfund som jag, och säker många med mig, fick höra talas om idag. Jag är själv en trogen följare av Peters Popquiz här i Halland, även om jag alltför sällan har möjlighet att vara med och tävla, och nördig som man är så kan man ju inte låta bli att haja till över detta. Jag citerar…

mquiz16”Vill du briljera i dina musikkunskaper har du nu möjlighet att göra det i Musikquiz SM 2016 som går av stapeln under sommaren över hela Sverige. Från Pite Havsbad i norr till Malmö i söder. Från Göteborg i väst till Stockholms yttersta skär på Sandhamn. Totalt tävlas det i 21 regioner och på upp till 30 olika platser samtidigt. Från och med torsdagen den 16:e juni klockan 19:30 pågår deltävlingen under nio spännande veckor…

…Frågorna under respektive veckotävling är samma över hela landet och spelas t…

…Vinnarna från varje deltävling erhåller en guldbiljett till den ärofyllda regionsfinalen den 27:e augusti, som sedan avslutas i en stor Sverigefinal lördagen den 24:e september. Där kommer ett vinnande lag ta hem titeln som svenska mästare i musikquiz 2016!”

All info om spelplatser, regler o d finns på www.musikquizsm.se. Vad säger ni, ses vi? Det enda som egentligen ’talar emot’ konceptet är att det också i pressmeddelandet stod att ”deltävlingarna är varierande och på lagom svårighetsnivå så att alla kan delta”. Varför? ;-)

[wpdevart_youtube]-R5Ww4WxxDU[/wpdevart_youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *