Jag har sagt det förr, men tyvärr är det så att jag numera ibland ”glömmer av” att det faktiskt är en blogg jag driver och inte i första hand en Facebook-sida. Insåg just att jag inte nämnt årets upplaga av BeatboxLive med ett ord i det här flödet. Vilket alltså, i teorin i alla fall, skulle kunna innebära att det sitter någon som delar min smak och mitt intresse för den här typen av musik, och inte vet vad som är på gång!? Skärpning, Niclas.

Så här är det i alla fall. Lördagen den 7 oktober kör vi BeatboxLive igen, lite större och mycket bättre ;-) Den här gången har vi flyttat evenemanget in i centrala Halmstad, till stadens absolut häftigaste nattklubbslokal, kallad Boom Boom Room – en f d baptistkyrka…

Vad händer då? Jo, det ska jag minsann säga! Som trogen följare av bloggen så vet du att av mina absoluta favoritband (med allt vad som hör till och runt dem) är Secret Service. Så varför inte helt enkelt boka dem? ;-) Check.

Sedan har jag hört att det ropas efter ett nytt italo-event i Sverige, och då tänkte jag att jag i alla fall kan bidra till viss del – genom att ställa legendariska italienaren Ryan Paris på scen. Ja, du vet, han med Dolce Vita för ca 35 år sedan :) Check.

Och sen har vi…men vänta. Idag skrev Hallandsposten om det hela. Läs här.

ItaLove alltså! Tillbaka…jamen herregud, det är ju självklart! I varje fall för alla oss som var på plats på Kajskjulet i oktober 2016. Glädje, dans och smittande refränger – that’s what we like!

Och så har vi ju Saft, som faktiskt är det första bandet som åtminstone prelbokades – och det i praktiken redan före förra årets BeatboxLive ;-) Japp, jag stod i publiken på Electronic Summer i augusti och njöt av Safts konsert och efteråt bakom scenen så stod det klart att både jag och Calle (Carl Steinmarck) hade tänkt att Saft ”borde” varit med på BBL, men att det ju då var försent. Så när det väl blev dags att ta tag i uppföljaren så fanns Saft liksom redan med… ;-)

Grymt kul ska det bli! Läs mer, och boka biljetter på beatboxlive.se.

1 thought on “BeatboxLive II – 80’s from the heart!

  1. Kul att du kom ihåg bloggen, någon Facebook har jag inte, men jag har ju koll ändå! Kommer att bli riktigt kul på BBL2!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *