Beatbox.se fyller 6 år idag! Yihaaa!!! Här är de första låtarna…

 

Javisst! Det är den dagen igen! Den 6 januari är en historisk dag för mig och kanske även för en och annan som delar min smak och faiblesse för bra musik :) Idag för sex år sedan postade jag mina första inlägg här på sajten, och sedan dess får jag väl erkänna att mycket förändrades i mitt liv. I varje fall efter en tid…

Här nedan ligger en spellista med några av de första låtarna som jag publicerade och skrev om. Ni minns dem, det är ex-Shanghaiarna Rex och Uffe, det är en lång rad fantastiska svenska artister och band som alltför få minns idag: Karin Risberg, Moby Dick, Andrea Doria, Annica Burman, Small Talk, Avalon, Baton Rouge osv – och det är låtar som borde platsa på alla ”80-talets Bästa”-listor som nånsin presenterats: ”Marie Antoinette”, ”Gabriella”, ”Angelina Angeleyes”, ” Land of Glory”, ”Two of a Kind”, ”Följa en stjärna” osv…

Men, det allra första klippet jag laddade upp fick sitt blogginlägg långt senare och jag laddade faktiskt upp det hela två år innan jag startade bloggen, nästan på dagen. Jag tror jag har berättat det tidigare, men bakgrunden till att YouTube-kanalen för MrPbh1971 överhuvudtaget skapades var att jag bara var TVUNGEN att påpeka att Gessle måste ha influerat av en gammal svensk minihit från 1985 när han gav den då aktuella Roxettelåten namnet ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”. Eller vad tror du?

 

Men, sedan tog det alltså två år ytterligare innan jag under julen 2012 började fnula med det som den 6 januari 2013 alltså publicerades som Beatbox.se:

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *