Jag bestämde mig för att unna mig själv lite ”ledigt utan dåligt samvete” här i mellandagarna. Annars flyter det mesta ihop nu för tiden – betalda jobb, halvbetalda musikreleaser och ”ideellt” layout- och bloggfixande :) Och vad gör man om man är som jag och har tagit sig lite ledigt, dessutom i synnerhet när det rådande världsläget säger att man ska hålla sig hemma? Jo, självklart dyker jag ner i min skivsamling, som i ärlighetens namn fått alltför lite kärlek de senaste…åren.

Lite städning, sortering och ren och skär inventering, helt enkelt. Jag började med Alpha Records-singlarna, och min uppdaterade sammanställning ser du här. Passade samtidigt på att ta lite nya ”samlingsbilder” för Instagram och Facebook. Kan ju konstatera att det inte är många hål kvar nu…

 

2 thoughts on “Alpha Records – en uppdatering!

 1. Bra Jobbat Niklas

  Samlar också på alpha singlar och alpha maxi singlar..

  De första 20 är magiska tycker jag sen försvinner magin=)

  Räknande på bilden hur många du har 96 stycken vad jag vet finns 99 st

  sen kan finnas promos eller ej utgivna frågan är var man hittar dom

  mvh Peter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *