BB014 | B.Blase – Shame (1985)

BB7014---BBlase-Shame

Dags för det första exemplet från den 238 låtar långa releaselistan från Beat Box-etiketten. Tänkte väl från början att posta dem i nummerordning, men jag kör dem lite som det kommer. Har dock för det mesta inte så mycket att säga om dem, främst beroende på att de s k artisterna i de flesta fall är pseudonymer för italienska studiosångare och producenter, och nästintill omöjliga att spåra och följa upp, i varje fall drygt 25 år senare och från Sverige.

Det här är ett lysande exempel på det – bakom namnet B.Blase döljer sig två i Beat Box-sammanhang ofta återkommande producenter – Maurizio Pavesi och Stefano Secchi.

B.Blase – Shame
(Aldo Martinelli, Ronald Hanson)
1985, Beat Box BB 7014
Prod: Maurizio Pavesi, Stefano Secchi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *