Andrea Doria – Närmare dig (1986)

 

Andrea Doria - Närmare DigHär är en låt som har beskrivits som en sommarhit, men det måste i så fall ha varit väldigt lokalt den där sommaren 1986 i deras hemstad Örebro.

Jag vet inte mycket alls om det här bandet, inte mer än att deras två grymma singlar (den andra hette ”I mörkret med dig”) producerades av Johan Ekelund och Kaj Erixon (d v s männen bakom Ratata-soundet), vilket borde innebära att det fanns stora planer för fortsatt lansering och allt sånt. Namnen Per Selinder, Anders Larsson, Mikael C Sandgren och Willard Ahdritz dyker upp som eventuella medlemmar, och i så fall kan det vara så att de två senare numera är dels välrenommerad kompositör i Hollywood och dels grundare av ett av världens mest framgångsrika musikförlag – intressant, om detta stämmer :-)

Andrea Doria ‎– Närmare Dig
(Selinder/Larsson)
1986, Palladium Disc
Producerad av Johan Ekelund, Kaj Erixon

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *