Bitte – Spegel, spegel (1986)

Bitte - Spegel Spegel (Single 1986)

Den första i raden av inlägg med låtar som jag i stort sett inte vet ett dyft om – inte mer än det man enkelt hittar i diverse databaser. Kanske någon kan komplettera med något mer eller mindre intressant?

Visst, låtskrivarna till denna bortglömda lilla pärla är ju inte helt obekanta – Bengt-Erik ”Charlie” Hillson deltog i Melodifestivalen 1982 och var bl a också drivande i bandet ChooChine, som inom kort kommer att dyka upp här på bloggen, samt Keith Almgren som är en av de svenska låtskrivare som har flest verk registrerade hos STIM, bl a som textförfattare till över 1 400 titlar!

Bitte – Spegel spegel
(Keith Almgren, Charlie Hillson)
Scranta, 1986

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *