Cirkus – Isabelle (1985)

17 - Cirkus - IsabelleBack in business! Så vad tar vi idag då? Jo, en klassiker i den bemärkelsen att det är den allra första singeln på Alpha-etiketten. Alpha Records var ju bolaget som senare huserade Style, Sound Of Music, Shanghai, Paul Rein, Tommy Nilsson och många fler. Ofta hade artisterna, och releaserna, sin utgångspunkt i Soundtradestudion i Stockholm, där herrarna Christer Sandelin och Tommy Ekman ofta satt bakom spakarna – precis som i det här fallet…

Bandet Cirkus hade släppt en EP tidigare, med mer gitarrbaserad ’romantic’ stil, men när de hamnade i det här sammanhanget så låter det…ja, det låter Sandelin/Ekman och ”tidig Style” Bandet bestod bland annat av Nicola Söderlund och Caroline Giertz, båda kända profiler i TV- och mediavärlden, och de var också ett par fram tills för några år sedan. Så, här är Alpha Records debutsingel, i sin svenska version – en italiensk (!) ligger på B-sidan…

Cirkus – Isabelle
(Söderlund)
1985, Alpha Records – ONESIN 001

Producerad av Christer Sandelin & Tommy Ekman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *