Secret Wish – Wonder Why (1990)

 

Secret Wish+En snabbis? Och återigen en utflykt till vårt västra oljegrannland. I samband med att jag ’upptäckte’ återutgivningarna av norska Shatoo häromdagen (som du kunde läsa om här), så snubblade jag sedan vidare till det likaledes norska syntpop-bandet Secret Wish. Jag kan inte påminna mig att jag hört talas om dem tidigare, så det är ju alltid lika roligt att konstatera att det trots allt fortfarande är möjligt att upptäcka ’ny’ 80-talsmusik – som dessutom är alldeles nyåterutgiven, om än endast digitalt…

Har snabbt letat fram lite info om bandet, som ju var i det närmaste olovligt mycket inspirerade av landsmännen i A-ha – men, vad ska man annars inspireras av i Norge? ;) Bandet bestod i alla fall av Vebjørn Verlo på sång och Stig Antonsen på keyboards, och det verkar som att albumet ”Wonder Why” från 1990 är deras enda. Här är titellåten, som också släpptes på singel 1991, och längst ner hittar du den nyremastrade Spotifyversionen av albumet.

[wpdevart_youtube]SFv6i4Ksvic[/wpdevart_youtube]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *