BB086 | G.G Near – Living in a rom (1986)

R-400918-1242475712”Living in a rom” – en tidstypiskt titel som naturligtvis syftar på att killen i fråga är fångad i datorn. Det var sånt som kunde hända på 80-talet, eller hur? :)

Annars är det här en av de mindre kända Beat Box-releaserna, och pseudonymen G.G Near användes mig veterligen bara den här gången. Vem som sjunger vet jag inte, men bakom det hela finns två män som några år senare skulle bana väg för italo-discons ”andra våg” – ”italo-house”. Gianfranco Bortolotti (Cappella, 49ers och ca tusentals ’grupper’ till) och Roberto Arduini (Antico, R.A.F m fl) skrev den här och Bortolotti producerade den tillsammans med Alessandro Zanni (Koto, Ken Laszlo m fl) – med andra så döljer sig en hel del namnkunniga italo-legendarer bakom den här…

G.G. Near – Living in a rom
1986, BB7086/8086
(Bortolotti, Arduini)
Producerad av Bortolotti, Zanni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *